Till fest är traditionellt grillat lamm enkelt att ordna. Vill ni ha lite mer exklusiv grillning på israeliskt vis samarbetar vi med en kock från Israel, Zadok. Vi kan också anlita den femstjärniga kocken Anders Österdahl som är mycket omtyckt och uppskattad för sin högklassiga mat. Men vi ordnar allt från enklaste husmanskost till á la carte med servering om så önskas. Maten brukar vara ett mycket uppskattat inslag på våra event.
Givetvis kan vi även erbjuda allt från vita dukar och kandelabrar i vår ståndsmässiga matsal, till enklare måltider serverade i någon annan av våra lokaler eller ute på den nygamla terassen.
Är det ett event då vi tar oss runt på ön finns många spännande platser att planera in måltiderna på! Vad är ni sugna på? Krispiga nyskördade grönsaker, doftande ostar, omsorgsfullt rökt fisk, rosmarinkryddade lammkotletter, puré på jordärtskocka och kanske en bit saffranspannkaka med salmbärssylt? Eller en helt vanlig välgrillad korv med bröd i solnedgången på en stenstrand? Vi har kontakter och kan ordna det mesta!